Single Blog Title

This is a single blog caption

Şedinţa anuală a antrenorilor de Ju-Jitsu

Ordinea de zi a Cursului de antrenori și a Şedinței antrenorilor, desfășurate la Constanta, în data de 25.05.2018, a avut ca dezbatere următoarele subiecte :
1. Aducerea la cunoștință a modificărilor calendarului competițional internațional;
2. Propuneri legate de competițiile (cupele) organizate la nivel regional/național;
3. Propuneri legate de Campionatul Național 2019;
4. Modificări la Regulamentul de competiție la nivel național;
5. Diverse.

Subiectele au fost abordate cu profesionalism de cei prezenţi, discuţiile subiectelor fiind dezbătute şi aprobate prin vot de membrii delegaţiilor prezente.

  • Subiectul 1 a fost abordat de Dl. Ungureanu Dan, care a prezentat modificările propuse pentru calendarul competițional al JJIF și JJEU.
  • Subiectul 2 ce a avut ca reper implementarea unui sistem unitar de organizare a competițiilor, precum și proiectul de „Îndrumar privind organizarea competițiilor de ju-jitsu” ce au fost discutate şi votat în consecinţă.
  • Subiectul 3 a avut ca dezbatere propunerea de includere a categoriei de vârstă Veterani/Masters (+35 ani) în Campionatul Național de Ju-Jitsu 2019 şi a altor subiecte de interes, printre care şi utilizarea sistemului cu ”capi de serie” pentru tragerea la sorți la Campionatul Național, propuneri votate negativ.
  • Subiectul 4 a abordat modificarea Regulamentului de competiție al categoriei de vârstă U12, pentru a fi identic cu cel de la U15 şi acceptarea executării tehnicii Hadaka Jime, fără brațul adversarului, probelematici votate negativ de catre cei prezenti.
  • Subiectul 5 a avut mai multe teme de discuţie, fiecare abordată diferit şi votată diferit.

Procesul Verbal al şedinţei se poate vizualiza integral – aici

Leave a Reply

Translate »